TOKAT / ERBAA - MEHMET AKİF İLKOKULU

Ock

Okulumuzda gerçekleştirilen karne törenine Erbaa Kaymakamımız Sayın Bülent KARACAN, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin YILDIRIM, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bekir ASLAN, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımlarıyla gerçekleşti.

Ock

OCAK 2018 DEĞER ETKİNLİKLER

Toplumda nezaket, samimiyet, hediyeleşme, misafirperlik ve yardımlaşmanın önemi üzerinde duruldu. Öğretmenler odasının bilgisayarına ilgili konular yüklendi, öğretmen arkadaşların bilgi paylaşımına sunuldu. Sınıflarda izleti yapıldı.
Okul değerler eğitimi panosuna afiş, karikatür, yazı asıldı.

Ara

SINIF ÖĞRETMENLERİ VEDAT KARA VE MUZAFFER AYDOĞDU EŞLİĞİNDE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ ERBAA ŞEHİTLİĞİNİ ZİYARET ETTİ.

Kas

Okullu Okulsuz Okuyoruz Yazıyoruz projesi kapsamında okulumuzda oluşturlulan öğrenci ve öğretmen grupları kitaplarını okumaya başladı.

Kas

Çocuk eğitiminde dikkat edilmesi gereken hususlar çocukların ve velilerin okuması ve bilinçlenmesi amacıyla okul rehber öğretmenimiz Şeyma ERKAN tarafından pano olarak hazırlandı.

Diyabet Eğitimi

Kas

Okulumuzda Okul Öğrenci Temsilcisi Seçimi Yapıldı. Seçimi 4/E sınıfından Ramazan YILDIZ kazandı.

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi.

Ağu

TEMMUZ VE AĞUSTOS AYLARINDA OKULUMUZUN VOLEYBOL VE BASKET SAHALARININ ÖĞRENCİ VE HALKIN KULLANIMINA AÇILMASI SAĞLANDI.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİK PROGRAMI

May

Erbaa Rehberlik ve Araştırma Merkezi okulumuzda öğrenme stilleri semineri düzenlendi.

2017 yılı Nevruz Bayramı kutlama programı okulumuz tarafından yapıldı.

Oyun ve Fiziksel Etkinlikler Dersi Eğitimi